Finnish Travel gala logo

KÄYTÄNNÖNTIEDOT

Paikka Clarion Hotel Helsinki Airport, Taivastie 3, Vantaa

Aika Perjantai 1.11.2024, cocktailtilaisuus klo 18.00-19.30, ohjelmallinen gaala-illallinen 19.30 →, jatkot 23.00-02.00

Illalliskortit Early bird -hinta 190 € (+alv) 2.5-30.6., Normaalihinta 210 € (+alv) 1.7.-31.8., Last minute -hinta 230 € +(alv) 1.9. 

Majoitus Gaala-vieraat voivat varata etuhintaisen majoitukset Clarion Hotel Helsinki Airport -hotellista, varausohjeet illalliskorttien ostovahvistuksessa

 

MIKÄ FINNISH TRAVEL GALA ON?

Finnish Travel Gala on Suomen matkailualan liitto SMALin palveluyhtiö Smalserin toteuttama vuosittainen tapahtuma, jossa matkailualan ammattilaiset kokoontuvat yhdessä vieraidensa kanssa palkitsemaan vuoden matkailutekoja ja -ilmiöitä.

Gaala-illan aikana vieraat pääsevät nauttimaan musiikista ja muusta viihteestä hyvää ruokaa unohtamatta. Illan kruunaa palkintojenjako, jossa palkitaan useita matkailualan toimijoita, ideoita ja uutuuksia.

Gaalan käytännönjärjestelyistä vastaa kilpailutuksen perusteella valittu tapahtumatoimisto.

 

GAALAN TOTEUTTAJA

Suomen matkailualan liitto ry (SMAL) on noin 160 matkatoimiston, matkanjärjestäjän ja incoming-matkatoimiston yhteenliittymä, joka ajaa jäsentensä etuja suhteissa viranomaisiin, lainsäätäjiin sekä alan kotimaisiin ja kansainvälisiin järjestöihin. SMALin jäsenyritysten kokonaismyynti vuonna 2023 oli yli 1,8 miljardia euroa, mikä on noin 95 prosenttia Suomen koko matkatoimistomyynnistä.

Vuonna 1940 perustetun toimialajärjestön kansainväliseen jäsenverkostoon kuuluu nykyään myös noin 120 muuta matkailualan yritystä ja tahoa, kuten kuljetusyhtiöitä, majoitusliikkeitä, kotimaisia ja ulkomaisia matkailutoimistoja sekä matkailualan oppilaitoksia, konsultteja, medioita ja teknologiayrityksiä.

Smalser Oy on Suomen matkailualan liiton palveluyhtiö, jonka kautta toteutetaan matkailualan tapahtumia, koulutuksia ja julkaisutoimintaa.