Finnish Travel gala logo

PALKINTORAATI

Kirsi-Marja Salonen on turkulainen matkatoimistoyrittäjä, joka on työskennellyt matkatoimistoalalla vuodesta 1981 alkaen. Oman yrityksensä Matkatoimisto Heta Oy:n luotsaamisen ohella hän on toiminut Suomen matkatoimistoalan liiton puheenjohtajana vuodesta 2013. Kirsi-Marja Salonen on palkintoraadin puheenjohtaja. 

Hanna-Leena Halsaksella on monipuolinen kokemus matkailualalta ja näkemys sen eri alueisiin.  Hän on työskennellyt sekä matkatoimistoissa että lentoyhtiössä ja on auktorisoitu opas, luennoitsija ja yrittäjä.  Elämykset ja kohtaamiset  maailmalla ja Suomessa auttavat arvioimaan Suomen matkailualan tekijöitä.   

Kari Halonen on matkailuyrittäjä ja Chinese Outbound Tourism Research Institute partneriyritys, Hän toimii myös matkailuverkostoyliopiston johtoryhmän jäsenenä, Skål International Area Norden presidenttinä ja European Tour Operator Association jäsenenä, Halosen yritys ToolBox - Travel Marketing & Consulting on SMALin  ja Suomen Matkailututkijoiden seuran jäsen.

Hannu Komu on pitkän ja monipuolisen kokemuksen omaava matkailuasiantuntija. Vuodesta 2005 lähtien yrittäjä Onvisio Consulting yhtiössä ja Suomen matkailuorganisaatiot SUOMA ry:n toiminnanjohtaja(oto.). Komu on myös Matka Messujen kehysryhmän jäsen ja Piiri kuntamarkkinoinnin SM -kisojen tuomariston jäsen 10 vuoden ajan.FM Paula Nikula on Kauppalehden taloustoimittaja. Talousaiheiden ohella hän seuraa erityisesti matkailua sekä auto-, vene, ja energia-alojen toimijoita ja niiden uutisia.

Antti Kaikkonen, keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja ja neljännen kauden kansanedustaja Tuusulasta.  Hän on työssään ja vapaa-ajallaan matkustanut runsaasti sekä Suomessa että maailmalla. Matkailijana hän viihtyy yhtä hyvin luonnon keskellä, kaupunkilomalla tai perheen kanssa rannalla. Kansanedustajana Kaikkonen näkee matkailualan yhtenä tärkeistä suomalaisista työllistäjistä, joka luo palveluita ja työtä eri puolille Suomea. Siksi suomalaisen matkailun isoa potentiaalia ja kysyntää on hyödynnettävä ja matkailualan kasvua edistettävä.

Heli Mäki-Fränti on työskennellyt Suomen matkatoimistoalan liitossa (SMAL) vuodesta 1995 alkaen ensin liiton EU-koordinaattorina ja vuodesta 2007 alkaen toimitusjohtajana. Matkailualalla hän on mukana alan monissa eri verkostoissa Suomessa ja hän on myös EU-maiden matkatoimistoliiton ECTAAn hallituksen jäsen. Heli Mäki-Fränti toimii gaalan palkintoraadin sihteerinä ilman äänioikeutta.

Sari Viljamaa on Suomen Liikematkayhdistys ry FBTA:n toiminnanjohtaja ja intohimoinen verkostoituja. Kansainväliseen matkailualan uraan mahtuu tehtäviä incomingista outgoingiin, matkanjärjestäjästä myyntityöhön, vapaa-ajanmatkoista liikematkustukseen, indiksistä ryhmiin ja kuluttajakaupasta B2B:iin. 

Paavo Virkkunen on matkailualalta monipuolisen ja pitkäaikaisen kokemuksen omaava ammattilainen. Hän työskentelee tällä hetkellä Finpron johtoryhmän jäsenenä, vastuualueenaan Visit Finland. Hänen taustansa on lentoyhtiöliiketoiminnan myynnin, markkinoinnin sekä strategisten allianssien johtamisessa ja liikematkatoimiston toimitusjohtajatehtävissä.