Finnish Travel gala logo

PALKINTORAATI

Anne-Marjut Väänänen on toiminut yli 10 vuotta matkailualalla. Nykyisessä positiossaan hän työskenteli ensin Travellinkin maajohtajana ja siirtyi fuusion myötä yhden maailman suurimman liikematkatoimiston FCM Travel Solutionin maajohtajaksi. Anne-Marjut Väänänen on toiminut SMALin hallituksessa vuodesta 2014 alkaen; ensimmäisenä vuonna hallituksen varajäsenenä ja vuodesta 2015 alkaen varsinaisena jäsenenä. Lisäksi hän on vetänyt liiton tulevaisuus- ja organisaatiotyöryhmää sekä viestintätyöryhmää ja toiminut APJC Finlandin jäsenenä. Anne-Marjut Väänänen on palkintoraadin puheenjohtaja.

Ella Kanninen on toimittaja ja juontaja, ja hänen toinen kotinsa on Italia(ssa).Sieltä hän on myös tehnyt useita tv-ohjelmia ja kaksi kirjaa. Pääosissa ovat yleensä värikkäät tarinat italialaisesta elämästä ja maukas ruoka. Vapaa-aikanaan Ella ratsastaa Jack-hevosellaan Toscanan kukkuloilla tai matkailee miehensä ja kahden kouluikäisen poikansa kanssa koti-Suomessa. 

Paula Punkari - pitkän linjan matkailuammattilainen. Matkailuopiston jälkeen Paula on tehnyt matkatoimistouran eri tehtävissä liikematkatoimistossa sekä matkanjärjestäjällä. Hänellä on mittava työrupeama Amadeuksen palveluksessa Suomessa vastaten Amadeus-järjestelmän migraatiosta, asiakaspalvelusta ja kehityksestä sekä toimien vuodesta 2001 Amadeus Finlandin toimitusjohtajana. Paulalla on MBA-tutkinnot Helsingin Kauppakorkeakoulusta ja liikunta, luonto sekä matkailu ovat lähellä hänen sydäntä. Paulan motto on Vain muutos on pysyvää!

Kristiina Hietasaari on työskennellyt vuodesta 2010 lähtien ensin Matkailun edistämiskeskuksen tutkimus- ja tuotekehitystoiminnasta vastaavana johtajana ja sittemmin Visit Finlandissa tuote- ja sisältötiimin vetäjänä. Hänen tehtäväkenttäänsä Visit Finlandissa kuuluvat sekä teemalliset kehittämisprojektit ja –ohjelmat että alueellisen yhteistyön ohjaus. Tehtävien keskiössä on suomalaisten matkailuyritysten sekä alueellisten matkailuorganisaatioiden kansainvälistymisen edistäminen.

Matti Julin (s. 1952) on Olympia Kaukomatkatoimiston hallituksen puheenjohtaja. Ennen perheyritykseen tuloaan Matti työskenteli Lapin matkailun parissa muutamia vuosia 1980-luvun alkupuolella.

Olympiassa työnimikkeinä ovat ollet matkanjohtaja, markkinointipäälikkö ja toimitusjohtaja ennen hallitustyöskentelyyn siirtyistä.

FM Marianne Zitting on matkailuaiheisiin erikoistunut toimittaja Iltalehden lifestyle-toimituksessa. Turistina ahkeran matkailijan sydän sykkii varsinkin kulttuurimatkoille ja eurooppalaisille kaupunkikohteille.

Jarmo Ritalahti on matkailun yliopettaja ja Master Degree Programme in Aviation and Tourism Business'in vastuuyliopettaja Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa.  Jarmo tekee tällä hetkellä tutkimusta matkatoimistojen ja matkanjärjestäjien tulevaisuudesta.

Virpi Vilén toimii Metso konsernissa Global Travel Managerina ja hän tekee tiivistä yhteistyötä liikematka-alan toimijoiden kanssa sekä Suomessa että ulkomailla. Virpi seuraa tarkasti matkustuksen trendejä ja innovaatioita.

Kirsi-Marja Salonen on turkulainen matkatoimistoyrittäjä, joka on työskennellyt matkatoimistoalalla vuodesta 1981 alkaen. Oman yrityksensä Matkatoimisto Heta Oy:n luotsaamisen ohella hän on toiminut Suomen matkatoimistoalan liiton puheenjohtajana vuodesta 2013.

Heli Mäki-Fränti on työskennellyt Suomen matkatoimistoalan liitossa (SMAL) vuodesta 1995 alkaen ensin liiton EU-koordinaattorina ja vuodesta 2007 alkaen toimitusjohtajana. Matkailualalla hän on mukana alan monissa eri verkostoissa Suomessa ja hän on myös EU-maiden matkatoimistoliiton ECTAAn hallituksen jäsen. Heli Mäki-Fränti toimii gaalan palkintoraadin sihteerinä ilman äänioikeutta.