Finnish Travel gala logo

Finnish Travel Galassa marraskuussa 2024 jaetaan palkintoja yhdeksässä eri kategoriassa. Nyt voit äänestää suosikkisi voittajaksi. Ehdokkaita kategorioihin on voinut asettaa alan ammattilaiset ja suuri yleisö. 

Jos äänestyssivu ei toimi, voit äänestää myös osoitteessa https://link.webropol.com/s/voittajanaanestys

Oletko matkailualan ammattilainen, yrityksessä matkahallinnosta vastaava tai muuten työssäsi tekemisissä matkailualan yritysten kanssa? Haluatko äänestää Vuoden bisnespartneria, Vuoden vastuullista toimijaa tai Vuoden liikematkakumppania? Osoitteessa https://link.webropol.com/s/ammattilaistenaanestys voit äänestää näiden kategorioiden ehdokkaita. Huomaathan, että tähän äänestykseen voivat osallistua vain ammattilaiset. Muilta, kuin ammattilaisilta tulleita ääniä ei huomioida.

Voittajan äänestys tapahtuu seuraavasti

1. Ehdokkaita gaalan palkintokategorioihin on asetettu 2.5.-30.6. Kunkin kategorian 10 eniten mainintoja saanutta ehdokasta ja asiantuntijaraadin nimeämät 5 ehdokasta ovat mukana voittajien äänestyksessä. Äänestys on käynnissä 31.8. saakka.

2. NPS lasketaan seuraavalla kaavalla: suosittelijoiden määrä (ne, jotka vastaavat 9-10) – arvostelijoiden määrä (ne, jotka vastaavat 0-6) / vastaajien määrä x 100. Tuloksena saadaan suositteluindeksi asteikolla -100 (kaikki äänestäjät ovat arvostelijoita) – 100 (kaikki äänestäjät ovat suosittelijoita). Mikäli ehdokkaan NPS-tulos on yli 0, voidaan ajatella, että suurin osa äänestäjistä suosittelisi ehdokasta. Yli 50 NPS-tulos on jo puolestaan erinomainen, ja yli 70 jo maailmanluokkaa.  

3. Äänestyksen päätyttyä tällä sivulla julkaistaan 2.9. TOP3 -lista ehdokkaista. Voittajat ovat kussakin kategoriassa korkeimman tuloksen saanut ehdokas. Voittajan julkistamisessa pidetään kuitenkin jännitystä yllä aina gaala-iltaan saakka.